Afvoer verstopt

Als de afvoer verstopt is komt het water in de afvoer of riool omhoog. Met stank en wateroverlast dan heeft u een afvoer probleem. Afvoer verstopt door een blokkade van de riolering? Omdat we nog steeds stankoverlast en het water blijft staan borrelen. Vet restjes in het sanitair verstopte afvoer wat nu. Je kunt natuurlijk ook zelf de verstopping in de afvoer verhelpen. Loopt je toilet of badkamer niet goed weg zelf met trekveer geprobeerd de afvoer te ontstoppen. Is de afvoer verstopt geraakt neem contact op met ontstoppingsklus.

Als er een afvoer van de badkamer geblokkeerd is geraakt in je huis of bedrijf? Blijft er water staan in de toilet, badkamer of keuken wc of andere afvoeren. Maar vaak is een rubberen ontstopper al prima voor een kleine afvoer verstopping. Omdat deze methode is niet altijd van lange duur. Er kunnen onderliggende problemen in de verstopte leiding zijn. Die de doorstoom van uw afvoeren maar door blokkades van verstopte gootsteen en andere afvoeren.

Afvoer verstopt veel voorkomende verstopping

  • Verstopte afvoer
  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Doucheafvoer
  • Gootsteen
  • Badkamer

Wateroverlast door een verstopte afvoer

De afvoer verstopt van de hoofdafvoer? Eerst proberen wij er achter te komen waarom uw afvoeren niet meer door lopen. En met wat voor verstopping we te maken hebben, als eerste koppelen we de afvoerleiding los. Daarna gebruiken wij een verenmachine met speciale opzet stukken voor vet of vervuiling. ontstoppen wij het afvoerprobleem van gootsteen, riolering en wc

Kosten afvoer ontstoppen

Standaard krijgt u 3 maanden garantie op afvoer ontstoppen op de ontstopping. Op de afvoerleiding die wij ontstopt hebben. U kunt ons ook inschakelen voor een verstopping van gootsteen riool wc onze ontstoppers zijn VCA gecertificeerd. En hebben ze ruime ervaring in het ontstoppen van huis aan huis aansluitingen.

Ontstoppen verstopt afvoer? loodgieter of ontstoppingsbedrijf

Voor ontstoppen van de afvoer kunt een keuze maken tussen een loodgieter of ontstoppingsbedrijf. Bij een verstopte afvoerleidingen kunt u het best een ontstoppingsservice inschakelen. Zij hebben de juiste aperatuur en ervaring maar over het algemeen is een rioolverstopping in 1 of 2 uurtjes opgelost. Een ontstoppingsdienst is beter ingericht op korte klussen