Afvoer verstopt

Komt het water in de toilet, badkamer of keuken omhoog grote kans dat u een afvoer verstopt heeft. Een verstopte afvoer van de douche of gootsteen geeft kans op water en stank overlast. Vaak zijn het vet en zeepresten die voor een verstopte afvoer zorgen. Door zeep en vet resten in de afvoerbuis kan na enige tijd een verstopping in de afvoer keuken ontstaan.

Verstopte afvoer veel voorkomende oorzaken

Veel voorkomende problemen in de afvoer met rioolverstopping, gebruik een zeefje in het putje van de afvoer en spoel regelmatig door met heet water. Het hete water eventueel met soda of azijn zorgt dat vet en zeepresten vloeibaar worden en dan makkelijker wegspoelt.

De afvoer is al enige tijd verstopt, wat nu

Als de afvoer al een tijdje verstopt is kunt u eerst zelf proberen de afvoer te ontstoppen.

  • Regenpijp
  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Doucheafvoer
  • Gootsteen
  • Badkamer

Wateroverlast door een verstopt afvoer

De afvoerleiding verstopt van de hoofdafvoer? Eerst proberen wij er achter te komen waarom uw afvoeren niet meer door lopen. En met wat voor verstopping we te maken hebben, als eerste koppelen we de afvoerleiding los. Daarna gebruiken wij een verenmachine met speciale opzet stukken voor vet of vervuiling. ontstoppen wij het afvoerprobleem van gootsteen, riolering en wc

Kosten afvoer verstopt

Standaard krijgt u 3 maanden garantie op afvoer ontstoppen op de ontstopping. Op de afvoerleiding die wij ontstopt hebben. U kunt ons ook inschakelen voor een verstopping van gootsteen riool wc onze ontstoppers zijn VCA gecertificeerd. En hebben ze ruime ervaring in het ontstoppen van huis aan huis aansluitingen.

Ontstoppen verstopte afvoer? loodgieter of ontstoppingsbedrijf

Voor ontstoppen van de afvoer kunt een keuze maken tussen een loodgieter of ontstoppingsbedrijf. Bij een verstopte afvoerleidingen kunt u het best een ontstoppingsservice inschakelen. Zij hebben de juiste aperatuur en ervaring maar over het algemeen is een rioolverstopping in 1 of 2 uurtjes opgelost. Een ontstoppingsdienst is beter ingericht op korte klussen

 

Afvoer verstopt

Wij bieden bij verstoppingen in de riolering een professionele oplossing voor onze klanten. Door een verstopping in een van uw afvoeren is het vaak niet mogelijk om de gootsteen of douche door te spoelen.

Douche Ontstoppen
Is de douche afvoer verstopt.
Gootsteen Ontstoppen

Niets is zo vervelend als een verstopte gootsteen.

Bad Afvoer Ontstoppen

Problemen met het bad laat de afvoer ontstoppen door ontstoppingsklus.

10,000

Aantal Klanten Geholpen

9.200

Tevreden Klanten

9.2

Rapport Cijfer

Wat klanten zeggen

Onze verstopping was snel opgelost een dikke 10!!!!!

Afvoer Verstopt Kosten

Afvoer verstopping bel ontstoppingsklus ontstoppingen.

Contact

Voor het maken van een afspraak stuur een bericht.