Wc verstopt

Is uw toilet verstopt? Dit is een probleem die vervelende gevolgen kan hebben en moet snel verholpen worden. Als een wc plotseling verstopt raakt zal deze niet meer doorspoelen. in de meeste gevallen moet je voorkomen dat het water over de rand loopt. Als je toilet verstopt is, moet dit snel worden opgelost. Wanneer de situatie uit de hand loopt en zelf de verstopping in het toilet gaat verhelpen, zorg dan voor rubberen handschoenen en een deken. Blijf de wc verstopt maak u niet druk en bel een ontstoppingsbedrijf om het te verhelpen. Wij zijn specialist en bieden hulp bij diverse soorten verstoppingen.

Wc verstopt dit zijn de mogelijke oorzaken

Een wc die verstopt raakt kan onprettige gevolgen hebben. Meestal is de veroorzaker dikke proppen toiletpapier. Om een verstopping in de toilet snel zelf te verhelpen is enige kennis van ontstoppen nodig. Het is daarom beter om een verstopping snel op te lossen. Een verstopt toilet komt vaak door te veel toiletpapier. kosten van verstoppingen zijn afhankelijk van de tijd die onze ontstopper met uw verstoppingen bezig. In 85% van de gevallen is de rioolverstopping binnen een uur opgelost, is dit niet het geval dan heeft u te maken met een zware verstopping. Dan moet u denken aan graafwerk en extra tijd er is echter geen reden voor paniek u krijgt vooraf te horen wat de kosten zijn.

Wat komt er kijken als de toilet verstopt is

Een verstopte wc is erg vervelend zeker als je ziet dat het water over de rand van de toilet pot loopt. En er mogelijk waterschade of stankoverlast ontstaat. Met onze verenmachine hebben wij de verstopping snel opgelost en kunt u met een gerust hart weer gebruik maken van uw schoon achtergelaten toiletruimte.

Verwijder verstopping met rubberen handschoenen

Uw wc ontstoppen de toilet maakt een borrelend geluid en er komen nare luchtjes uit het wasbakje dan heeft u te maken met een beginnende verstopping. U kunt de ontstopping een tijdje uitstellen met allerlei middelen maar bieden geen oplossing op langere termijn. Het beste advies dat wij u kunnen geven is, schakel tijdig een wc ontstopper of loodgieter in

Tips voor de wc met afwasmiddel of vaatwas tablet

Blijft de verstopping in de wc en mocht u er zelf niet uitkomen dan kunt u altijd rekenen op ontstoppingsklus onze betrouwbare ontstoppers ontstoppen uw toilet gootsteen of riolering snel. Daarna krijgt je 3 maanden garantie op de door ons ontstopte leiding. Ook voor een spoed klus zijn wij altijd bereikbaar om dit vervelende wc karwei voor u op te lossen.

Gebruik van een wc ontstopper

Na het losweken met afwasmiddel en warm water of eventueel een vaatwastablet zijn er nog een aantal goede methode? In bijna alle gevallen kunt u vertrouwen op de ontstopper of wc plopper. Het rubber van de ontstopper is behoorlijk taai eerst in warm water zetten is belangrijk voor de flexibiliteit bij het ontstoppen.

Baking soda en azijn

In de categorie oma huis tuin en keukenmiddelen, kun je de wc ontstoppen met baking soda en azijn.

Is de toilet of wc verstopt Ontstoppingsklus helpt