Wc ontstoppen

Wc Ontstoppen 

Bijna niets is zo vervelend dan een verstopte wc. Je toilet zal op een gegeven moment steeds slechter doorspoelen buiten stankoverlast kan er ook waterschade ontstaan. U kunt natuurlijk eerst zelf proberen om de wc te ontstoppen. Met rubberen handschoenen en oude doeken die je om je wc pot legt voor de veilige methode. Hier vind u gouden en goedkope manieren om de wc weer te ontstoppen. Er zijn diverse ontstoppingsmiddelen in de markt die een oplossing kunnen bieden voor een verstopte wc en andere tips. Het doortrekken kan hierdoor mogelijk makkelijker gaan.

Wat kost een vakman voor ontstoppen van de wc

Je wc ontstoppen kun je goed zelf oplossen als je tenminste het juiste gereedschap en methode gebruikt. Gebruik doeken die je om de toilet pot legt en soda of azijn maar gebruik voor de veiligheid kunststof handschoenen. Het is belangrijk om er achter te komen waar de verstopping in de toilet zich precies bevind en niet meer doorspoeld. Wanneer een toiletafvoer of wc verstopt is kun je daar veel last van hebben. Een verstopping in de toilet oplossen op een goedkope manier hoeft niet moeilijk te zijn.

Het is beter om verstoppingen te voorkomen. De tijd bij een verstopt toilet zijn afhankelijk van de tijd die onze ontstopper met uw verstoppingen bezig. In 85% van de gevallen is de rioolverstopping binnen een uur opgelost, is dit niet het geval dan heeft u te maken met een zware verstopping. Dan moet u denken aan graafwerk en extra tijd er is echter geen reden voor paniek. U krijgt vooraf te horen wat de kosten zijn om het toilet ontstoppen.

Wc verstopt zelf doen of vakman bellen

Voor je begint met het oplossen van een verstopte wc lees dan zelf de informatie goed na als je toilet verstopt is. Als de wc verstopt raakt is het vaak niet duidelijk waar de verstopping zich bevind. Leer hoe je een wc moet ontstoppen zonder schade aan de wc-pot. Een toilet verstopping is erg vervelend zeker als het water over de rand van de toilet pot loopt. En er mogelijk waterschade of stankoverlast ontstaat. Met onze verenmachine hebben wij de verstopping snel opgelost en kunt u met een gerust hart weer gebruik maken van uw schoon achtergelaten toiletruimte.

Handelingen bij verstopping wc stappenplan

Een verstopping in de toilet hoe te handelen. is verstopt en maakt een borrelend geluid en er komen nare luchtjes uit het wasbakje dan heeft u te maken met een beginnende rioolverstopping. U kunt de ontstopping een tijdje uitstellen met allerlei middelen maar bieden geen oplossing op langere termijn. Het beste advies dat wij u kunnen geven is, schakel tijdig een toilet ontstopper of loodgieter in

Het ontstoppen van de wc zelf aanpakken

Blijf je verstopping in de toilet houden met ons stappenplan. houden in de toilet afvoer dan kunt u altijd rekenen op Ontstoppingsklus onze betrouwbare ontstoppers ontstoppen uw wc,s, toilet, gootsteen of riolering snel. Daarna krijgt je 3 maanden garantie op de door ons ontstopte leiding. Ook voor een spoed klus zijn wij altijd bereikbaar om dit vervelende karwei voor u op te lossen.

Eerst proberen met een wc ontstopper

Tijdens de wc ontstopping kun je het ook zelf aanpakken met een tuinslang of afwasmiddel. De toilet ontstoppen moet op tijd gebeuren zo dat de wc geen schade oploopt vraag tijdig om hulp. Dus wacht niet te lang met het ontstoppen van de toilet!! het voorkomt ergernis en nog duurdere rekeningen.

Wc ontstoppen met hogedrukreiniger

Is het met de tuinslang methode niet gelukt bij het gebruiken van een hogedrukreiniger is wat meer kennis nodig om de verstopping op te lossen. Steek de hogedrukslang in de afvoer van de wc en maak draaiende bewegingen. Door de waterdruk kan de wc of afvoer ontstopt worden. Maar voor het werken met hogedrukreinigers is wel enige kennis nodig.

Is de wc nog steeds verstopt? dit zijn de kosten

Heb je nog steeds last van verstopping van je toilet voorkomen is beter dan genezen zonder watervrees. Blijf de wc verstopt schakel dan hulp in van een ontstoppingsservice met lage kosten. Het tarief voor het ontstoppen van de wc of afvoer is afhankelijk van de tijd die de ontstopper bezig is. De kosten voor ontstoppen zijn moeilijk in te schatten maar zitten tussen de € 75 en de € 150. bij deze tarieven is voorrijden, garantie, btw en materiaalgebruik inbegrepen.