Wc Ontstoppen 

Is uw toiletafvoer of wc verstopt? Ontstoppingsklus is de vakkundige rioolspecialist. Gaat het over wc ontstoppen of een verstopte toiletpot? Ontstoppingsklus helpt u direct met uw verstopte wc of toiletafvoer.

Verstopping vinden en voorkomen

Wanneer een toiletafvoer of wc verstopt is kun je daar veel last van hebben. Een verstopping in de toilet oplossen hoeft niet moeilijk te zijn. Het is beter om verstoppingen te voorkomen. De tijd bij een verstopt toilet zijn afhankelijk van de tijd die onze ontstopper met uw verstoppingen bezig. In 85% van de gevallen is de rioolverstopping binnen een uur opgelost, is dit niet het geval dan heeft u te maken met een zware verstopping. Dan moet u denken aan graafwerk en extra tijd er is echter geen reden voor paniek. U krijgt vooraf te horen wat de kosten zijn om het toilet ontstoppen.

Waar begin je met het ontstoppen van de wc

Als de wc verstopt raakt is het vaak niet duidelijk waar de verstopping zich bevind. Leer hoe je een wc moet ontstoppen zonder schade aan de wc-pot. Een toilet verstopping is erg vervelend zeker als het water over de rand van de toilet pot loopt. En er mogelijk waterschade of stankoverlast ontstaat. Met onze verenmachine hebben wij de verstopping snel opgelost en kunt u met een gerust hart weer gebruik maken van uw schoon achtergelaten toiletruimte.

Handelingen bij verstopping stappenplan

Een verstopping in de toilet hoe te handelen. is verstopt en maakt een borrelend geluid en er komen nare luchtjes uit het wasbakje dan heeft u te maken met een beginnende rioolverstopping. U kunt de ontstopping een tijdje uitstellen met allerlei middelen maar bieden geen oplossing op langere termijn. Het beste advies dat wij u kunnen geven is, schakel tijdig een toilet ontstopper of loodgieter in

De ontstopping van de wc aanpakken

Blijf je verstopping in de toilet houden met ons stappenplan. houden in de toilet afvoer dan kunt u altijd rekenen op Ontstoppingsklus onze betrouwbare ontstoppers ontstoppen uw wc,s, toilet, gootsteen of riolering snel. Daarna krijgt je 3 maanden garantie op de door ons ontstopte leiding. Ook voor een spoed klus zijn wij altijd bereikbaar om dit vervelende karwei voor u op te lossen.

Eerst proberen met een wc ontstopper

Tijdens de wc ontstopping kun je het ook aanpakken met een tuinslang of afwasmiddel. De toilet ontstoppen moet op tijd gebeuren zo dat de wc geen schade oploopt vraag tijdig om hulp. Dus wacht niet te lang met het ontstoppen van de toilet!! het voorkomt ergernis en nog duurdere rekeningen.

Wc ontstoppen met hogedrukreiniger

Is het met de tuinslang methode niet gelukt bij het gebruiken van een hogedrukreiniger is wat meer kennis nodig om de verstopping op te lossen. Steek de hogedrukslang in de afvoer van de wc en maak draaiende bewegingen. Door de waterdruk kan de wc of afvoer ontstopt worden. Maar voor het werken met hogedrukreinigers is wel enige kennis nodig.

Is de wc nog steeds verstopt? dit zijn de kosten

Heb je nog steeds last van verstopping van je toilet voorkomen is beter dan genezen. Blijf de wc verstopt schakel dan hulp in van een ontstoppingsservice met lage kosten. Het tarief voor het ontstoppen van de wc of afvoer is afhankelijk van de tijd die de ontstopper bezig is. De kosten zijn moeilijk in te schatten maar zitten tussen de € 75 en de € 150. bij deze kosten is voorrijden, garantie, btw en materiaalgebruik inbegrepen.