Regenpijp verstopt

De dakgoot door takjes en afval geblokkeerd geraakt? Niets is zo vervelend als door vuil en bladeren de regenpijp verstopt is geraakt. Stroomt de regen langs de verstopte dakgoot naar beneden in uw bedrijf of woning dan is de regenpijp verstopt.

Door een verstopping in de regenpijp hebben we nog steeds stankoverlast en het water blijft staan borrelen door bladafval en vuil in de regenpijp wat nu. Je kunt natuurlijk ook zelf de verstopping in de regenpijp verhelpen.

Loopt je dakgoot niet goed weg en zelf met trekveer geprobeerd de afvoer van de regenpijp te ontstoppen. Oorzaken van een regenpijp blokkade als het water niet meer goed doorspoeld! kan het zijn dat u de regenpijp moet ontstoppen. Maar om grote problemen te voorkomen in de verstopte regenpijp is het beter dit direct op te lossen.

Regenpijp verstopt

Verstopping in de regenpijp? zelf verhelpen

Is er een regenpijp verstopt geraakt heeft u een verstopping in huis of bedrijf? Blijft er water staan in de dakgoot of andere regen afvoeren. Maar vaak is een rubberen ontstopper al prima voor een kleine afvoer verstopping. Omdat deze methode is niet altijd van lange duur. Er kunnen onderliggende problemen in de leiding zijn. Die de doorstoom van uw afvoeren maar door blokkades van gootsteen, regenpijp en andere afvoeren.

zijn zoals:

  • Verstopt dakgoot afvoer
  • Verzakt of verstopt hemelwaterafvoer
  • Dakgoot breuk
  • Zware verstopping hoofdafvoer
  • Verstopte hwa afvoer

Wateroverlast door een verstopt regenpijp

De regenpijp verstopt onder de grond? Eerst proberen wij er achter te komen waarom uw regenpijpen niet meer door lopen. En met wat voor verstopping we te maken hebben, als eerste koppelen we de afvoerleiding los. Daarna gebruiken wij een verenmachine met speciale opzet stukken voor vet of vervuiling. ontstoppen wij het afvoerprobleem van gootsteen, riolering en wc

Regenpijp ontstoppen met tuinslang

Standaard krijgt u 3 maanden garantie op regenpijp ontstoppen op de ontstopping van de afvoerleiding die wij ontstopt hebben. U kunt ons ook inschakelen voor een verstopping van gootsteen riool wc onze ontstoppers zijn VCA gecertificeerd. En hebben ze ruime ervaring in het ontstoppen van huis aan huis aansluitingen.

Hemelwaterafvoer put verstopt? loodgieter of ontstoppingsbedrijf

Kan de regenpijp het water niet aan? en u heeft geen verzekering voor de verstopte hemelwaterafvoer. Voor ontstoppen van de regenpijp kunt een keuze maken tussen een loodgieter of ontstoppingsbedrijf. Bij een verstopte hemelwaterafvoer kunt u het best een ontstoppingsservice inschakelen. Zij hebben de juiste aperatuur en ervaring maar over het algemeen is een rioolverstopping in 1 of 2 uurtjes opgelost. Een ontstoppingsdienst is beter ingericht op korte klussen