Een regenpijp verstopt

Een regenpijp verstopt met wateroverlast schakel dan direct een ontstoppingsbedrijf in. Ontstoppingsklus kan direct de goot van de regenpijp ontstoppen in je huis of bedrijf. Stroomt het regenwater over de rand of hwa naar beneden door takjes en bladafval. Wij lossen de verstopping in dakgoot of regenpijp direct op betaalbaar hulp als die geblokkeerd is geraakt. Omdat verstoppingen in regenpijp het regenwater langs de goot naar beneden leid in uw bedrijf of woning kunt u een ontstopping gebruiken. Is de regenpijp verstopt en heeft u de verstopping niet kunnen oplossen voor hulp bel ontstoppingsklus. Door een verstopping in de regenpijp hebben we nog steeds stankoverlast. En het water blijft staan borrelen door bladafval en vuil in de regenpijp wat nu. Je kunt natuurlijk ook zelf de verstopping in de regenpijp verhelpen. Voor alle verstoppingen belt u ontstoppingsklus rioolservice.

Regenpijp verstopt

Hulp nodig als je een verstopt dakgoot of regenpijp hebt

Heb je hulp nodig voor een verstopte regenpijp met wateroverlast bel direct onze rioolservice. Is er een regenpijp totaal  geblokkeerd geraakt heeft u een verstopping in huis of bedrijf? Blijft er water staan in de dakgoot of andere regen afvoeren. Maar vaak is een rubberen ontstopper al prima voor een kleine afvoer verstopping. Omdat deze methode is niet altijd van lange duur. Er kunnen onderliggende problemen in de leiding zijn. Die de doorstoom van uw afvoeren maar door verstopping van goot, regenpijp en andere afvoeren.

zijn zoals:

  • Dakgoot afvoer
  • Verzakt of verstopt hemelwaterafvoer
  • Dakgoot breuk
  • Zware verstopping hoofdafvoer
  • Verstopte hwa afvoer

De regenpijp ontstoppen begint bij het schoonmaken van de dakgoot

Een verstopping van de regenpijp onder de grond? Eerst proberen wij er achter te komen waarom uw regenpijpen niet meer door lopen. En met wat voor verstopping we te maken hebben, als eerste koppelen we de afvoerleiding los. Daarna gebruiken wij een verenmachine met speciale opzet stukken voor vet of vervuiling. ontstoppen wij het afvoerprobleem van gootsteen, riolering en wc

Regenpijp ontstoppen met tuinslang

Standaard krijgt u 3 maanden garantie op verstopping in de regenpijp op de ontstopping van de afvoerleiding die wij ontstopt hebben. U kunt ontstoppingsklus ook inschakelen voor een verstopping van gootsteen riool wc onze ontstoppers zijn VCA gecertificeerd. En hebben ze ruime ervaring in het ontstoppen van huis aan huis aansluitingen.

Hemelwaterafvoer put verstopt? loodgieter of ontstoppingsbedrijf

Kan de regenpijp het water niet aan? en u heeft geen verzekering voor de verstopte hemelwaterafvoer. Voor ontstoppen van de regenpijp kunt een keuze maken tussen een loodgieter of ontstoppingsbedrijf. Bij een verstopte hemelwaterafvoer kunt u het best een rioolservice inschakelen. Zij hebben de juiste aperatuur en ervaring maar over het algemeen is een rioolverstopping in 1 of 2 uurtjes opgelost. Een ontstoppingsdienst is beter ingericht op korte klussen