Regenpijp ontstoppen

Is uw regenpijp verstopt? Dan is het snel actie ondernemen en direct een specialist inschakelen. Je kunt natuurlijk eerst proberen zelf de regenpijp te ontstoppen. Met een ladder en emmer en handveger kom je al een heel eind. Bij het schoonmaken van de regenpijpen is het verstandig om eerst op uw veiligheid te letten. U moet namelijk op een ladder om de regenpijp ontstoppen op een verantwoorde manier te doen. Een verstopte regenpijp kan vele oorzaken hebben meestal zit er geen bol rooster in de dakgoot. De beste manier om je regenpijp te ontstoppen is een rioolspecialist te bellen.

Regenpijp verstopt

Hulp nodig als je een verstopt regenpijp hebt

Heb je hulp nodig voor een verstopte regenpijp met wateroverlast in de dakgoten bel direct onze rioolservice. Is er een regenpijp totaal  geblokkeerd geraakt heeft u een verstopping in huis of bedrijf? Blijft er water staan in de dakgoot of andere regen afvoeren. Maar vaak is een rubberen ontstopper al prima voor een kleine afvoer verstopping. Omdat deze methode is niet altijd van lange duur. Er kunnen onderliggende problemen in de leiding zijn. Die de doorstoom van uw afvoeren maar door verstopping van goot, regenpijp en andere afvoeren.

zijn zoals:

  • Dakgoot afvoer
  • Verzakt of verstopt hemelwaterafvoer
  • Dakgoot breuk
  • Zware verstopping hoofdafvoer
  • Verstopte hwa afvoer

De regenpijp verstopping begint bij het schoonmaken van de dakgoot

Een verstopping van de regenpijp onder de grond? Eerst proberen wij er achter te komen waarom uw regenpijpen niet meer door lopen. En met wat voor verstopping we te maken hebben, als eerste koppelen we de afvoerleiding los. Daarna gebruiken wij een verenmachine met speciale opzet stukken voor vet of vervuiling. ontstoppen wij het afvoerprobleem van gootsteen, riolering en wc

Hoe raakt een regenpijp verstopt

Standaard krijgt u 3 maanden garantie op verstopping in de regenpijp op de ontstopping van de afvoerleiding die wij ontstopt hebben. U kunt ontstoppingsklus ook inschakelen voor een verstopping van gootsteen riool wc onze ontstoppers zijn VCA gecertificeerd. En hebben ze ruime ervaring in het ontstoppen van huis aan huis aansluitingen.

Hemelwaterafvoer put verstopt? loodgieter of ontstoppingsbedrijf

Kan de regenpijp het water niet aan? en u heeft geen verzekering voor de verstopte hemelwaterafvoer. Voor ontstoppen van de regenpijp kunt een keuze maken tussen een loodgieter of ontstoppingsbedrijf. Bij een verstopte hemelwaterafvoer kunt u het best een rioolservice inschakelen. Zij hebben de juiste apparatuur en ervaring maar over het algemeen is een rioolverstopping in 1 of 2 uurtjes opgelost. Een ontstoppingsdienst is beter ingericht op korte klussen