Riool Verstopt

Is het riool verstopt dan kan er een probleem met stank of wateroverlast ontstaan. Heeft u last van stijgend water ontstoppen van de afvoer is dan een goed plan. U heeft een rioolverstopping en wilt u deze verstopping snel laten en professioneel laten verhelpen. Door een ontstoppingsbedrijf onze rioolspecialist. Ontstoppingsklus.nl heeft in Noord Brabant vakmannen die uw riool of afvoer verstopping snel oplossen tegen betaalbare kosten. Wij pakken het verstopte riool direct aan als de oorzaak van ontstopping niet direct bekend is gebruiken wij een rioolcamera. Als de oorzaak is gevonden gebruiken wij een verenmachine of een hogedrukspuit om te ontstoppen. Dus is het riool verstopt bel ontstoppingsklus.

Direct hulp bij een verstopte riool

Niets is zo vervelend als een verstopte riool het gebeurd altijd op een moment dat je het niet verwacht. Wilt u eerst zelf de verstopping oplossen of belt u voor hulp direct een vakman voor deze klus is een afweging. Het is vaak wel snel duidelijk dat deze verstopping snel moet worden opgelost. Dus wacht niet te lang op den duur kan er schade ontstaan aan de leidingen.

De verstopping in het riool verhelpen

Het riool ontstoppen is voor ons een dagelijkse routine. Een verstopping in het riolering gaat vaak gepaard met de ouderdom van de rioolbuis. Als u de leiding met enige regelmaat laat reinigen komt u nooit voor verrassingen te staan. Ontstoppingsklus heeft een servicecontract waarmee u verzekerd bent voor hulp bij een verstopte riool.

Klanten vertellen over verstopt riool

R Verweij uit Den Bosch

Riool verstopt: op een zaterdag worden we s,morgens wakker staat heel de gang blank!!! na een hevige regenbui was de afvoerput vol met vuil gelopen. Om dat wij geen enkel verstand van afvoeren hebben, hebben wij een aantal ontstoppingsdiensten gebeld om te kijken wat de kosten zouden zijn voor het verstopte riool een oplossing te vinden. We kwamen al snel uit bij Ontstoppingsklus, er kwam al snel een nette monteur die het rioolprobleem binnen 2 uur heeft opgelost en het water in de gang heeft opgeruimd. Omdat we zo tevreden waren over dit bedrijf hebben we direct een servicecontract afgesloten.