Hemelwaterafvoer ontstoppen

Heeft u last van een verstopte hemelwaterafvoer? Omdat door achterstallig onderhoud van uw hemelwaterafvoer (hwa) dakgoot en regenpijp kan er een verstopping optreden. Ons advies is om deze zo direct hemelwaterafvoer te ontstoppen en reinigen. Als door afvoer problemen en wateroverlast kunnen de muren vochtig worden. Met als gevolg schimmel, voegen die uit de muur vallen, roest aan metalen ophang van de dakgoot. Neem direct contact op met Ontstoppingsklus en ontstopt uw hemelwater afvoer snel

Hoe Ontstoppen wij de hemelwaterafvoer?

Nederland is het land van veel regen zorg er dus voor dat uw hemelwaterafvoer altijd optimaal afvoert. En met regelmaat de dakgoot en regenpijpen schoon houd. Zo voorkomt u ongemakken en wateroverlast problemen. Ook dure reparaties kun u vermijden door het onderhoud goed uit te voeren aan de regenpijp en dakgoot afvoer. Is het nodig om een verstopping in de afvoer hemelwater te ontstoppen neem contact op. Ontstoppingsklus is een professioneel ontstoppingsbedrijf die direct hulp bied bij verstoppingen.

Verstopping HWA Oplossen

Door een verstopte hwa of dakgoot is de kans groot dat er grote problemen ontstaan met schimmel. Omdat de oorzaak van de verstopte regenpijp bekend is. Wordt door een vakkundige medewerker, direct een oplossing geboden en ontstopt hij de regenpijpen. wij hebben een compleet ingerichte servicewagens met al het noodzakelijk materiaal aanwezig. Indien nodig wordt het stelsel inwendig geïnspecteerd en gecontroleerd op structurele gebreken. Op basis hiervan wordt een passend vernieuwingsvoorstel uitgebracht voor de regenpijp.