Hemelwaterafvoer ontstoppen

Is uw goot of hemelwaterafvoer verstopt en loopt het regenwater over het randje? Ontstoppingsklus is de rioolspecialist. Wilt u snel de hemelwaterafvoer ontstoppen of de verstopte goot Ontstoppingsklus staat voor je klaar bij wateroverlast. Heeft u last van problemen met een verstopte waterafvoer? Omdat door achterstallig onderhoud van uw hemelwaterafvoer (hwa) dakgoot en regenpijp kan er een verstopping optreden. Ons advies is om deze zo direct hemelwaterafvoeren te ontstoppen en reinigen. Als door afvoer problemen en wateroverlast kunnen de muren vochtig worden. Met als gevolg schimmel, voegen die uit de muur vallen, roest aan metalen ophang van de dakgoot. Neem direct contact op met Ontstoppingsklus wij ontstoppen uw afvoer erg snel

Wat komt er kijken bij een verstopte hemelwaterafvoer?

Omdat Nederland het land van veel regen is zorg er dus voor dat uw hemelwaterafvoer altijd ontstopt en optimaal afvoert. En met regelmaat de dakgoot en regenpijpen schoon houd. Zo voorkomt u ongemakken en wateroverlast problemen. Ook dure reparaties kun u vermijden door het onderhoud goed uit te voeren aan de regenpijp en dakgoot afvoer. Is het nodig om een verstopping in de afvoer hemelwater te ontstoppen neem contact op. Ontstoppingsklus is een professioneel ontstoppingsbedrijf die direct hulp bied bij verstoppingen.

Hoe los ik zelf een verstopping in de hemelwaterafvoer zelf op

Door een verstopte regenpijp of dakgoot is de kans groot dat er grote problemen ontstaan met schimmel. Omdat de oorzaak van de verstopte regenpijp bekend is. Wordt door een vakkundige medewerker, direct een oplossing geboden en ontstopt hij de regenpijpen. wij hebben een compleet ingerichte servicewagens met al het noodzakelijk materiaal aanwezig. Indien als nodig wordt het stelsel inwendig geïnspecteerd en gecontroleerd op structurele gebreken. Op basis hiervan wordt een passend vernieuwingsvoorstel uitgebracht voor de regenpijp.

Wat zijn de kosten voor hemelwaterafvoeren te ontstoppen

De kosten kunnen sterk uiteen lopen, een loodgieter zal een hoger uurloon rekenen dan een ontstoppingsbedrijf. Ook is het de vraag waar de verstopping precies zit, in het riool, afvoer of alleen de dakgoot en de regenpijp. Ontstoppingsklus kan uw hemelwaterafvoer ontstoppen voor € 75 incl btw en voorrijkosten

Hemelwaterafvoer put verstopt

Een verstopping in de put buiten uw huis komt best vaak voor bij een verouderde riolering afvoer. Deze putten van de regenpijp zijn vrij makkelijk met een trekveer op te lossen.

Regenpijp ontstoppen met tuinslang

Is het niet gelukt om de verstopping op te lossen met een trekveer dan kunt u ook de tuinslang methode proberen. De tuinslang steekt u in de buis die in verbinding staat met de regenpijp.

Regenpijp verstopt kosten

Het tarief voor het ontstoppen van de regenpijp kent vele verschillen en is afhankelijk van de aard van de verstopping.

Verstopte regenpijp verzekering

Een verzekering afsluiten voor een verstopte regenpijp of afvoer is altijd aan te raden. Door dat je verzekerd bent zijn de kosten verdeelt en bij verstopping laag.