Gootsteen Ontstoppen

Een gootsteen kan ook verstopt raken, vetresten en slib zijn vaak de boosdoeners en veroorzaken een hoop ongemak. Snel en voordelig gootsteenafvoer ontstoppen door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Ontstoppingsklus lost elke verstopping op. U kunt natuurlijk ook zelf proberen om gootsteen te ontstoppen. Maar ter voorkoming van verstopping is het beter om direct een ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Oorzaak verstopte gootsteen

Een verstopping in de gootsteen komt altijd ongelegen? vaak zijn de oorzaken van het rioolprobleem etensresten vet en dichtgeslibde leidingen. Het is daarom raadzaam om twee keer per maand zelf de afvoerleiding door te spoelen met een kopje soda of azijn daardoor lossen etensresten en vettige substanties sneller op. Begin bij het begin en controleer natuurlijk altijd eerst het sifon van de gootsteenafvoer. Maak gebruik van onze gouden tips en uw afvoer stroomt als nooit te voren.

Een verstopping in de gootsteenafvoer zelf oplossen

Eerst zelf proberen de verstopping in uw gootsteenafvoer te verhelpen. Er zijn vele huis tuin en keuken middelen om zelf de verstopte afvoeren op te lossen. Een er van is soda dit middel werkt snel bij een zeer lichte verstopping het gebruiken van chemische middelen is af te raden deze tasten uw leiding aan en is behoorlijk slecht voor het milieu. Het is aan te raden altijd gebruik te maken van rubberen handschoenen en veiligheidsbril.

Gootsteen ontstoppen soda

Met soda of azijn een verstopping in de gootsteen oplossen is een koud kunstje. gooi wat soda in de afvoer van de gootsteen tot het afvoerputje niet meer te zien is. Voeg na de soda azijn toe in de afvoerput en u krijgt een bruisende reactie. Laat het goedje 15 minuten inwerken waarna u met warm water de gootstenen doorspoelt. Ook met bakking soda spoelt u met veel water de gootsteenafvoer door. Huishoudsoda is een goed middel om uw leidingen te ontvetten en voorkomt verstoppingen.