Uw Wc Verstopping Direct Oplossen?

Wc Verstopt? zelf riool of toilet verstopping oplossen!! je hoort een borrelend geluid!!! uit de wc water bijna over de rand van de toilet pot. Kenmerk van een verstopte wc hoe oplossen en voorkom je problemen en wateroverlast. Lees hier hoe je de verstopping zelf kunt oplossen zo dat de spoeling van uw verstopt wc weer doorspoeld.

Wc verstopt Tips voor het oplossen van een verstopping in de toilet

Als je aan de slag gaat met een wc verstopping in een verstopte toilet is het handig om eerst een plan van aanpak te bedenken om goed voorbereid te werk te gaan voor een goede oplossing.

Bij een wc verstopping kun je een beetje afwasmiddel in de pot spuiten 10 minuten laten in werken. dan doortrekken. Met een beetje geluk spoelt het water weg meestal na een of twee keer doorspoelen geen resultaat behaalt dan zal bij de tweede keer het water ook niet weg spoelen.

Verstopt Wc Doe Het Zelf Oplossen

Verstopt wc zelf oplossen doe je met een ontstopper of plopper. Is een methode die enige voorbereiding nodig heeft. U neemt rubberen handschoenen en trekt deze aan u pakt de plopper en gaat langzaam op en neer met de ontstopper. Er zal een borrelend geluid te horen zijn, met een beetje geluk lost de verstopping op.

De Ontstoppingsveer

Is uw wc nog steeds verstopt dan is de verstopping hardnekkig oplossen met een ontstoppingsveer is dan ook het proberen waard. U kunt een rubberen ontstopper of ontstoppingsveer kopen of huren bij de bouwmarkt maar hier is wel enige technische kennis nodig voor het demonteren van de wc pot.

Als het toilet er af is ziet u een rond gat van zo ongeveer 110 mm steek de veer in het gat en maak draaiende bewegingen. Maar haal af en toe de ontstoppingsveer terug om te kijken of er iets aan de haak zit

Wc verstopt oplossen

Schakel Een Betaalbare Vakman In

En mochten alle tips voor het wc geen goede oplossing hebben geboden om voor uw verstopte wc. Dan word het tijd om een vakman in te schakelen. Deze ontstoppers weten precies hoe ze met een verstopping moeten omgaan. Om de verstopte wc snel weer te laten doorspoelen en oplossen.