Riool ontstoppen

Met onze diensten stromen uw leidingen weer door, of het nu gaat over riool ontstoppen van een huis, school of bedrijfspand. Er zijn vele oorzaken die problemen geven in het riolering. Is de wc of de gootsteenafvoer verstopt? Dan is het belangrijk dit snel te laten ontstoppen of uitbesteden. In de bouwmarkt zijn er een aantal middelen om de gootsteenafvoer riool zelf proberen te ontstoppen. Als soda of andere keukenmiddelen niet helpen kunt u een veer gebruiken. Hier vind u een aantal tips om de verstopte gootsteenafvoer of wc te verhelpen. Is het niet gelukt zelf de verstopping op te lossen lees dan snel verder.

Verstopping verhelpen is maatwerk

De ene riolering vergt een andere aanpak dan de andere riolering. Het riool ontstoppen van een kantoorpand word anders aangepakt dan de ontstopping van huizen. Een verstopte wc of gootsteen word vaak veroorzaakt door vet en etensresten het uitbesteden riool ontstoppen is dan noodzakelijk. Het kan zijn dat in de riolering vuil en vetresten of iets anders de afvoer blokkeert. Het valt niet mee om het riool te ontstoppen snel handelen voorkomt schade aan de riolering. Het gevolg van een verstopt riool zijn dat er een muffe geur in huis kan blijven hangen. Ook in de wc en de gootsteenafvoer zal het water alsmaar blijven stijgen en kunt u geen gebruik meer maken van uw sanitair. Een ontstoppingsbedrijf zorgt dat uw sanitaire voorzieningen snel weer bruikbaar zijn voor uw gezin of werknemers.

Hoe voorkom je verstoppingen in de gootsteenafvoer

Een verstopte gootsteenafvoer is een probleem van veel huiseigenaren. Maar om te voorkomen dat u een verstopping in de wc of gootsteenafvoer krijgt geven wij u waardevolle tips. Gooi geen dingen in de riool of afvoer die daar echt niet thuishoren? maar etensresten en vet? kunt u in de gft bak inzamelen.

Hoe raakt een riool verstopt

Het tarief of kosten riool ontstoppen zijn afhankelijk van de tijd. Die onze ontstoppers bezig zijn met het verstopte riolering of afvoer. De bereikbaarheid van het hoofdriool en de werkzaamheden. De standaard prijs voor verstopping van het riool is € 75 incl btw

Zelf ontstoppen

Het riool ontstoppen doen wij met onze professionele diensten. Het verstopt riool zelf ontstoppen is stukken voordeliger maar vergt wel enige kennis en handige tips. is het ontstoppen zelf niet gelukt? Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar om uw afvoer te ontstoppen? en geeft u handige tips. Ter voorkoming dat uw riolering verstopt raakt, en afvoer of riolering ontstoppen in Den Bosch. Ons ontstoppingsbedrijf kan het direct voor u doen met onze professionele verenmachine kunnen wij het riool ontstoppen. Voor de zwaardere verstopping hebben wij een hogedrukreiniger die de klus klaren. Dus voor betaalbaar de afvoer ontstopping belt u Ontstoppingsklus. Maar met onze 24/7 service! zijn we vaak al binnen twee uur bij u aanwezig voor het rioolprobleem.

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Sluit de rioolslang aan op een hogedrukreiniger steek deze in de afvoer. De slang zal het vuil in de afvoer los maken. De hogedrukreiniger is vele malen sterker als azijn, soda of een rioolveer. Het riolering ontstoppen eerst stellen wij vast waar de verstopping zit? dat kan met een visuele of camera inspectie. Als de verstopping is gevonden beginnen wij met een verenmachine met verschillende maten veren. Maar als dat niks opleverde gebruiken we een hogedrukreiniger.

Riool ontstoppen met een tuinslang

Voor de tuinslang methode heeft u een goede slang nodig die steekt u in de afvoer. Draai het water aan en ga op en neer in de afvoer. Met een beetje geluk spoelt de tuinslang het vuil weg maar kan ook met soda, azijn of veer. Camera inspectie nodig voor uw riool of afvoer met een inspectiecamera. We kunnen we precies het rioolprobleem vaststellen. Maar tijdens deze inspectie word er een door riool camera bepaald. Waar de verstopping of verzakking zich bevind.

Riool ontstoppen met een veer

Steek de rioolveer of hand veer in de buis tot je niet verder kunt in de afvoer. Daarna maak draaiende bewegingen in de afvoer tot niet verder kunt. Het gebruiken van een veer is niet zonder risico let altijd op uw veiligheid. Is het ontstoppen zelf niet gelukt waag dan nog een laatste poging met een veer. Steek de ontstoppingsveer in de afvoer van het riool en maak draaiende bewegingen. Het is natuurlijk makkelijker met verenmachine de verstopping op te lossen. met een trekveer de verstopte riool proberen te verhelpen valt nog niet mee. De veer in het verstopt riool zal na enige tijd zwaarder gaan draaien.